Inzamelingsactie voor voedselbank Het Hogeland

WINSUM/UITHUIZEN – Albert Heijn en de voedselbank zijn samen de landelijke inzamelingsactie ‘Op een lege maag kun je niet leren’ gestart. In de AH-supermarkten in Uithuizen en Winsum kan meegedaan worden om voedselbank Het Hogeland in Winsum te steunen.

Achterliggende gedachte van de actie is dat geen enkel kind met een lege maag naar school zou mogen gaan. In werkelijkheid groeien duizenden kinderen op in gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank.

Gedurende de actieperiode, die loopt tot en met 12 september, kunnen klanten van de Albert Heijn ontbijtproducten zoals hagelslag, havermout en cornflakes doneren aan de lokale voedselbanken. De ontbijtproducten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk is voor klanten om de producten uit te zoeken. Alle producten zijn gericht op een voedzaam ontbijt voor gezinnen met kinderen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !