Aftrap Hogeland Beweegt door wethouder Theo De Vries

BEDUM – In sportzaal De Vlijt verrichtte Wethouder Theo de Vries van gemeente Het Hogeland maandagmiddag de seizoensaftrap voor ‘Hogeland Beweegt’, het online platform dat het sportaanbod van de verenigingen en sportaanbieders van gemeente het Hogeland samenbrengt.

Vanaf vandaag (6 september) kunnen inwoners van alle leeftijden zich inschrijven voor tal van trainingen en cursussen en zo kennismaken met verschillende takken van sport; van kickboksen tot korfbal.

Hogeland Beweegt is een initiatief van het Beweegteam Het Hogeland. Dit team adviseert en ondersteunt sporters, sportverenigingen en sportaanbieders in Het Hogeland. Beweegteam Het Hogeland is een samenwerking tussen de gemeente, Huis voor de Sport Groningen en Barkema en De Haan. Het team bestaat uit gedreven vakleerkrachten, sportcoaches, verenigingsondersteuners en sportconsulenten.

.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.