ACW: Contact en verbinding in coronatijd

WINSUM – De laatste bijeenkomst van het Alzheimer Café in Winsum ligt ver achter ons. Gelukkig kunnen we het café stap voor stap weer openen. Dit doen we onder voorbehoud op donderdag 16 september. Deze eerste avond staat in het teken van contact en verbinding.

Er is ruimte om naar elkaars ervaringsverhalen te luisteren en ideeën uit te wisselen. Wat miste u bijvoorbeeld toen er geen Alzheimer Café mogelijk was? Welke nieuwe manieren van contact en verbinding heeft u in die periode zelf mogelijk ontdekt?

Hoewel we het liefst willen dat iedereen vrijblijvend binnen kan lopen en aan kan schuiven, is het nodig dat we dat voorlopig anders doen. Omdat we aan een maximaal aantal mensen gebonden zijn, is het nodig dat u zich als bezoeker aanmeldt. Dat kan op de volgende manieren:

Bij aanmelding graag aangeven met hoeveel personen u wilt komen, en een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent als de bijeenkomst onverhoopt toch geannuleerd moet worden.

De tafels en stoelen zijn zo neergezet dat de fysieke onderlinge afstand voldoende is. We begeleiden u naar een geschikte plaats. Een mondmasker is niet verplicht maar mag natuurlijk wel gedragen worden. We houden onderling 1,5 afstand van elkaar.

Bij gezondheidsklachten die passen bij Covid-19 blijft u natuurlijk thuis. Het is prettig wanneer u zich dan even afmeldt

We kijken er naar uit om weer samen te kunnen zijn.

Donderdag 16 september bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten. De toegang is als altijd gratis.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.