Huisdierenshow Terra Winsum verplaatst naar voorjaar 2022

WINSUM – Evenals vorig jaar gaat ook dit jaar de jaarlijkse Huisdierenshow van Terra Winsum niet door. Vanwege alle perikelen en regelgeving rondom corona heeft de organisatie besloten om de drukbezochte Huisdierenshow te verplaatsen naar 1 juni 2022.

“We hopen er een mooie show van te maken. De show zal volgend jaar in een ander seizoen worden gehouden dan voorheen. We maken van deze gelegenheid gebruik om de show te vernieuwen. De organisatie is al enthousiast bezig om er een spectaculaire dag van de maken. Terra Winsum verwelkomt u graag op de vernieuwde Huisdierenshow in 2022. Doordat de show is verplaatst komt dit jaar de fruitpers ook niet naar Terra. Wanneer u uw fruit wil laten persen verwijzen we u graag door naar bedrijven in de regio”, zo laat Denice Oldenburger namens de school weten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.