Het Peloton speelt Agatha Christie’s The Mousetrap in De Blauwe Schuit

GRONINGEN/WINSUM – Theatergroep Het Peloton brengt op vrijdag 19 en zaterdag 20 november het stuk The Mousetrap van Agatha Christie op de planken in De Blauwe Schuit in Winsum. Aanvang van beide avonden is 20.00 uur.

Kort na een koelbloedige moord in Londen, druppelen de allereerste gasten binnen van een afgelegen pension. Buiten woedt een sneeuwstorm, binnen is het warm. Maar… is het veilig, afgesloten van alles…? En kan die ene agent het moordlustige spel stoppen, voordat de dader opnieuw toeslaat?

Met The Mousetrap kiest Het Peloton voor een echte whodunit. En niet de minste. Het is de langstlopende voorstelling in Engeland, geschreven door detectivegrootheid Agatha Christie. Het wordt zelfs sinds 1952 onafgebroken en met veel succes gespeeld in London. En nu hier.

Kom kijken. Speur mee. Verklap niets!

Kaarten zijn te koop via theaterhetpeloton.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !