Winkeliers Winsum maken Centrum onkruidvrij

WINSUM – Het is een aantal ondernemers als een hele tijd een doorn in het oog, het vele onkruid in Winsum. Dit past niet in ons winkelcentrum vinden zij. Hoewel de gemeente Het Hogeland een zogenaamd “onderhoudsniveau B” aanhouden (wat matig schoon betekend), vinden ondernemers dat de huidige staat geen waardig visitekaartje is voor Allermooiste Dorp van Nederland.

Reden genoeg om zelf de handen uit de mouwen te steken. Maandagmorgen is er met een tiental ondernemers uit het centrum van Winsum een start gemaakt met schoonmaken van het centrum. Met onkruidkrabbers -borstels en vegers en bezems werden de werkzaamheden chemisch vrij gestart.

Intussen roept de ondernemersvereniging de eigen ondernemers op de ‘eigen’ stoep/omgeving zoveel mogelijk ook zelf te onderhouden.

Gezien de positieve reacties van aantal passanten wordt deze actie gewaardeerd en zal zeker (als het aan deze ondernemers ligt) een vervolg krijgen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !