Bruidsjurken voor klanten van Kledingbank Maxima 

WINSUM – Op vrijdag 8 oktober is van 10.00 tot 14.30 uur open dag van de nieuwe afdeling bruidsmode bij Maxima Sappemeer, Molenraai 1. Hier kunnen klanten van Kledingbank Maxima Het Hogeland ook terecht voor hun bruidsjurk.

De afdeling bruidsmode is ondergebracht bij Maxima Sappemeer en is bedoeld voor de bezoekers van alle kledingbanken Maxima in de provincie. En daarmee ook voor klanten uit Het Hogeland. Men maakt een afspraak op tel.nr. 06-31003060 of 06-48707204 en neemt een bewijs van ondertrouw mee.

Op 7 oktober zal gedeputeerde Tjeerd van Dekken de officiële opening verrichten en een dag later is de open dag voor alle Groningers die belangstelling hebben voor Maxima en voor de afdeling bruidsmode. Zoals bekend zet Maxima zich ook in voor de Afghaanse vluchtelingen in Zoutkamp. Nu het oktober is, is er behoefte aan winterkleding. Deze wordt ingezameld bij alle zeven Maxima’s.

Voor meer informatie: www.hethogeland.kledingbankmaxima.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.