De Hoogte kloar veur Baistemaart

WINSUM – Het is weer zover. Als horeca mogen we weer wat meer…. Alleen niet tot diep in de nacht. We gaan weer los ook met onze eigen feesten. Op zondagavond 17 oktober is het weer “Petjesmarkt” en is de inloop vanaf 19.00 uur. Bij ons gratis entree met een geweldige artiest. BERT STURING alias “bERT Solo” komt op veler verzoek optreden.

Hij heeft vele optredens op zijn naam in een uitverkocht Paradiso tot alle kroegen en zalen uit de omgeving. Ook als zanger van Switch heeft hij zijn naam gevestigd. Kortom we mogen heel wat verwachten van hem, fijne rock songs tot feest en alle wat daar tussen zit.

Maandag 18 oktober gaan we opnieuw los vanaf 12.00 uur ’s middags inloop. Ook weer gratis entree en deze keer met oude bekenden waar alleen feest op het programma staat.

JOHAN TEL en ALEX WIERINGA met nederlandstalige meezingers, pop, golden oldies en engels genre. Je verveelt je geen moment en het wordt feesten met de heupen te laten draaien, de benen los te gooien en luidkeels mee te zingen. We sluiten om ca 19.00 uur, deur open tot 17.30 uur!!

Wij wensen jullie allemaal gezellige feestdagen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !