Vlam Bedrijvenvoetbal Bedum brandt weer

BEDUM – Ruim vijftig sponsoren en oud deelnemers bezochten een informatieve avond van de Stichting Bedrijvenvoetbal op dinsdag 12 oktober. Na twee jaren ‘pas op de plaats’ door de pandemie, ontvouwde de stichting haar plannen voor de komende evenementen. De data zijn bekend. De ‘olympische’ vlam is weer ontstoken.

Voorzitter Petra Makkes maakte de data bekend in Grand Café Koning. Het traditionele zaalvoetbalgala in december staat gepland voor maandag 27 december tot en met donderdag 30 december. Vier avonden achtereen is Sporthal De Beemden het decor voor gezelligheid en sportief zaalvoetbal door bedrijven. De finaleavond is op 30 december.

De inschrijving voor het zaalgala start op vrijdag 15 oktober. Het bestuur rekent op zeker vijftien deelnemende bedrijven.

Voorts werd bekend dat de zomereditie in 2022 gepland staat op 1 en 2 juli. Hans Gras liet weten dat ook de artiesten voor de feestavonden zijn vastgelegd en dat het bestuur uitgaat van een volle feesttent.

Enkele van de aanwezige bedrijven meldde al bezig te zijn met de voorbereidingen voor het Bedrijvenvoetbal. Petra Makkes: “Het was een hele geslaagde avond. Ik denk dat we het vuurtje hiermee aanwakkeren en dat veel meer bedrijven zich nu gaan focussen op weer mooie evenementen voor Bedum en omstreken. Het bestuur zit in ieder geval niet stil. Wij hebben heel veel zin en energie om weer iets moois te organiseren.”

Op de foto het bestuur van het Bedrijvenvoetbal v.l.n.r: Jan Geenhuizen, Hans Gras, Kor Noorlag, Joop Reisiger, Petra Makkes, Willem van der Ark en Peter van Dijken.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !