Culturele netwerkbijeenkomst gemeente Het Hogeland

WINSUM – Het verenigingsleven en de culturele initiatieven barsten weer los, een goed moment om een live ontmoeting te organiseren voor alle cultureel actieve Hogelanders. Cultuurplatform Het Hogeland en KultuurLoket nodigen alle mensen die muziek, theater, dans, literatuur of beeldende kunst op het Hogeland (mogelijk) maken uit voor een netwerkbijeenkomst op dinsdag 9 november in De Hoogte (Winsum) . Wethouder Eltjo Dijkhuis gaat graag met de aanwezigen in gesprek over uitdagingen en toekomstplannen van de aanwezige verenigingen en cultureel initiatiefnemers.

Annemieke Galema van het Cultuurplatform Het Hogeland zal deze avond het strategisch plan overhandigen aan Eltjo Dijkhuis, wethouder van Kunst en Cultuur. De cultuurcoaches uit de gemeente zullen zich voorstellen en het KultuurLoket presenteert de KultuurCentrale, het online cultureel platform voor Groningen. Er is volop ruimte om te netwerken en er vinden een aantal gesprekken plaats over (subsidie)mogelijkheden en toekomst van het culturele veld in de gemeente. Alle aanwezigen kunnen vooraf aangeven of ze het podium willen betreden om in maximaal drie minuten een idee/uitdaging pitchen. De muzikale intermezzo’s worden verzorgd door het saxofoonkwintet van De Bazuin Winsum.

De gangmakers van Cultuurplatform Het Hogeland zijn: Birte Buwalda, Ilona Ebels, Annemieke Galema, Ingrid Koetzier, Anja Reenders, Hilde Strijker, Peter Tol en Annemiek Westra.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 9 november 2021

Tijd: 19.30 – 22.00 uur

Plaats: De Hoogte, Kerkpad 8, 9951 EP Winsum

Aanmelden: hallo@kultuurloket.nl

Heb je een verhaal te vertellen over je werk, je passie of je cultuurbeleving en je kunt dat in maximaal drie minuten vertellen? De organisatie geeft je graag de ruimte om een pitch te geven. Geef bij de aanmelding aan dat je een pitch wilt geven, dan krijg jij het podium!

Cultuurparticipatie verstevigen en vergroten

KultuurLoket is de verbindende schakel tussen amateurs, professionals en instellingen in Groningen die het maken, beleven en delen van kunst en cultuur stimuleren. KultuurLoket ondersteunt en adviseert iedereen die muziek, theater, dans, literatuur of beeldende kunst (mogelijk) maakt in de provincie Groningen.

Het KultuurLoket wordt mogelijk gemaakt door de provincie Groningen en gemeente Groningen en werkt samen met diverse partners om cultuurparticipatie in de hele provincie te verstevigen en te vergroten. Meer weten? Kijk op kultuurloket.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !