Opbrengst Adventkalender 2021 voor ‘De vakantieweken van Humanitas’

WINSUM – Het goede doel van de Adventkalender 2021 van OndernemersVereniging Winsum is dit jaar ‘De Vakantieweken van Humanitas’ Er is voor dit goede doel gekozen omdat Humanitas Het Hogeland elk jaar weer kennis maakt met verschillende kinderen uit Het Hogeland die door omstandigheden zelf niet op vakantie kunnen. Hun streven is om een aantal kinderen ondanks alles tóch een onvergetelijke zomer bezorgen. Een grote groep geschoolde vrijwilligers verzorgen de vakantieweken en laten de kinderen weer even kind zijn.

Hoe mooi zou het zijn dat ondernemers én kopers van de kalenders een aantal kinderen uit het Hogeland zo’n onvergetelijke week kunnen bezorgen?! Dat zou een prachtig cadeau zijn voor deze kinderen die opgroeien in een kwetsbare situatie!

Elk kind verdiend en onvergetelijke zomer en de opbrengst van de kalender zal een prachtige bijdrage kunnen leveren. Helpt u ook mee?

De kalenders zijn te koop vanaf 13 november bij vele winkeliers in Winsum. Daarnaast is het nu al mogelijk om uw kalender te bestellen door een pb te sturen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !