De Postcodeloterij en Voedselbank het Hogeland

HET HOGELAND – Evenals in voorgaande jaren ontvangen de deelnemers van de Nationale Postcodeloterij ook dit jaar weer een pasje met een waarde van € 12.50.   

Zodra het pasje is geactiveerd kan men voor het genoemde bedrag allerlei Vega-producten kopen bij een vestiging van Albert Heijn.  Een probleem is echter dat er in de hele gemeente het Hogeland slechts twee AH-vestigingen zijn: In Winsum en Uithuizen.

Bent u in het bezit van een dergelijk pasje en is een AH-vestiging voor u net iets te ver weg, dan kunt u het ongebruikte pasje ook doneren aan Voedselbank het Hogeland. Deze voedselbank heeft vorig jaar maar liefst 250 pasjes toegestuurd gekregen en vervolgens besteed bij AH. Voedselbank het Hogeland kon daarmee haar voorraden behoorlijk vergroten.

U kunt uw pasje, na activering opsturen naar Voedselbank het Hogeland, Lombok1, 9951 SC Winsum. U kunt uw pasje natuurlijk ook langsbrengen!

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !