Workshop autobiografisch schrijven in Bibliotheek Winsum

WINSUM – Bibliotheek Winsum biedt een bijzondere schrijfworkshop aan tijdens de landelijke bibliotheek campagne ‘Nederland Leest’, met dit jaar als thema: ‘Over de grens’.

Wil je je eigen belevenissen over reizen of vakantie eens op papier zetten? Schrijfdocent Robertine Romeny geeft op vrijdag 12 november van 10.00 -12.30 uur in Bibliotheek Winsum een workshop autobiografisch schrijven waarin je korte schrijfopdrachten krijgt die je pen in beweging laten komen. Ze inspireren je om te schrijven over bijzondere en alledaagse reisavonturen. Wat raakte je? Wie kwam je tegen? Kwam je je eigen grenzen tegen? Welke belevenissen hebben je verrijkt? Voor deze workshop heb je geen schrijftalent nodig. Je zult merken dat je verhalen zichzelf schrijven.

Tijdens ‘Nederland Leest’ organiseren we als Groningse bibliotheken ook een schrijfwedstrijd met het thema ‘Over de grens’. We nodigen je uit een verhaal te schrijven over een bijzondere ontmoeting met iemand over de grens. Deze grens kan letterlijk zijn doordat je iemand uit het buitenland hebt ontmoet, maar je kunt ook iemand ontmoet hebben waardoor jouw grenzen zijn verlegd. Wij helpen je met de workshop autobiografisch schrijven graag op weg met je verhaal.

Kijk voor meer informatie en opgave op: www.biblionetgroningen.nl/winsum

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !