Zaterdag 20 november Streekmarkt Verhildersum

LEENS – Op zaterdag 20 november staat de Streekmarkt weer op Landgoed Verhildersum. De markt wordt gehouden op het voorterrein van de borg. De markt is elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur.

Op Streekmarkt Verhildersum kunt u weer terecht voor allerlei ambachtelijke heerlijkheden. De standhouders vertellen graag de verhalen over hun producten. Ambachtelijk biologisch brood, worst en boerenkaas, eieren van scharrelkippen, honing, mosterd, chutney’s en kruiden, koolzaadolie en nog veel meer. Leuk om te kijken, ruiken en proeven. Op streekmarkt kunt u ook terecht voor mooie handgemaakte cadeautjes (voor uzelf). In Ons Schathoes wordt van 10.30 tot 17.00 allerlei heerlijks geserveerd.

In Ons Schathoes en tijdens de streekmarkt volgen we de coronaregels: hartelijk welkom met mondkapje en het coronatoegangsbewijs.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.