Verkoop Adventskalenders vrijdag begonnen

WINSUM – De bijna traditionele verkoop van de Adventskalender van de Winsumer winkeliers is afgelopen vrijdag weer begonnen. De opbrengst is dit jaar voor de kindervakantieweken van Humanitas Hogeland.

De kalender kost vijf euro en is te koop bij Albert Heijn, Blokker, Eetcafé J&A, De Print, Puut, Spar en Sporthuis Winsum. In totaal hebben 24 winkeliers van de Ondernemersvereniging Winsum de prijzen beschikbaar gesteld. Tim, op de foto links, en Romy, medewerkers van de AH, tonen de kalender van dit jaar

Op de kalender staat een lotnummer. Tussen 1 en 24 december wordt dagelijks een nummer getrokken. Op 24 december gaan er drie extra prijzen uit; waardebonnen van 250, 100 en 50 euro. De uitslagen van de trekkingen worden bekendgemaakt op de Facebookpagina van de winkeliersvereniging, in De Wiekslag en bij de verkooppunten. Er zijn 1500 kalenders beschikbaar.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.