BoekStart-uurtjes in de bibliotheken van Het Hogeland

HET HOGELAND – In de maand november kunnen kinderen weer genieten van een heerlijk voorleesverhaal. In deze gezellige sinterklaastijd lezen we voor uit ‘Boer Boris, een paard voor Sinterklaas’ van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Amerigo is gevallen van de trap. Nu zoekt Sinterklaas een nieuw paard en heel rap. Zou boer Boris zijn Knol willen uitlenen? Een paard voor Sinterklaas met sterke benen!

Het BoekStart-uurtje is een gezellig uurtje voor kinderen van 2 tot 4 jaar en hun ouders/ begeleiders. Tijdens dit uurtje wordt er voorgelezen, gespeeld en geknutseld. Je kunt je gratis opgeven via onze website: www.biblionetgroningen.nl/agenda

Bibliotheken Bedum & Uithuizen: donderdag 25 november van 10:00 tot 11:00 uur.

Bibliotheken Winsum & Leens: vrijdag 26 november van 10:00- 11:00 uur.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !