AED voor TC Warffum dankzij kabelaars Delta en Caiway

WARFFUM – Tennisclub Warffum kan waarschijnlijk binnenkort een AED aanschaffen met hulp van kabelaars Delta en Caiway. De vereniging doet mee aan de clubactie van de beide bedrijven die in Het Hogeland glasvezel willen aanleggen.

Delta Fiber Netwerk heeft inmiddels de beslissing genomen dat de aanleg van glasvezel in het oostelijke deel van Het Hogeland doorgaat. Dit betekent dat de inwoners straks gebruik kunnen maken van razendsnel internet. Delta Fiber Netwerk heeft de aanmeldtermijn voor een gratis aansluiting inmiddels verlengd tot en met 15 december. Als er voldoende belangstelling is, zal de combinatie Delta-Caiway ook in de rest van Het Hogeland glasvezel aanleggen.

De inspanningen van Delta en Caiway zijn ook goed nieuws voor de TC Warffum. De vereniging doet mee aan de clubactie van  beide kabelaars. Dat betekent dat iedereen die zich aanmeldt voor een gratis aansluiting, de Warffumer vereniging kan opgeven als goed doel. TC Warffum ontvangt dan 50 euro in de clubkas, terwijl de aanmelder als nieuwe klant zelf 25 euro op z’n bankrekening ontvangt.

De actie is inmiddels al zo succesvol, dat TC Warffum op dit moment al een groot deel van het geld voor een AED binnen heeft. ,,Met nog wat extra hulp van de inwoners gaat de aanschaf zeker lukken’’, aldus de club van Warffum en Breede. Aanmelden voor een glasvezelaansluiting met TC Warffum als begunstigde kan via bit.do/Warffum.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.