Reeds 630.000 D.E.-punten voor voedselbank

WINSUM – Enkele weken geleden plaatste Voedselbank het Hogeland een oproep in dit blad voor het inzenden van DouweEgberts koffie- en theepunten.  Voor iedere 600 punten namelijk die de voedselbank bij de koffiebrander inlevert in januari a.s. krijgt Voedselbank het Hogeland een gratis pak koffie van 250 gram. Vorig jaar leverde deze leuke DE-actie e maar liefst 1200 pakken koffie op.  

Voor dit jaar heeft de Winsumer voedselbank het streven om 800.000 DE-punten binnen te halen, een doel dat binnen bereik is gekomen.  Voor een dergelijk aantal DE-punten worden dan 1333 pakken koffie uitgeleverd. Op dit moment is de voorlopige totaalscore 630.000 punten.

Ingeval u nog DE-punten heeft liggen in uw keukenlade en u bent bereid deze af te staan aan Voedselbank het Hogeland dan kunt u deze sturen naar Lombok 1 9951 SC Winsum. U kunt uw spaarpunten echter ook langsbrengen, op woensdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.