Laatste restje Adventskalenders Winsum nog te koop

WINSUM – Morgen, dinsdag, is de laatste dag van de verkoop van de Adventskalender van de Winsumer ondernemersvereniging. “De laatste restjes moeten er nog uit,” zegt Patrick Otter van de Blokker. “Het zou mooi zijn als we helemaal los zouden raken.”

Dit jaar gaat de opbrengst van de verkoop van de kalender naar de kindervakantieweken van Humanitas Het Hogeland. Hierdoor kunnen kinderen uit het Hogeland die vanwege hun thuissituatie niet op vakantie kunnen toch genieten van een heerlijke vakantieweek. “Dit is een schitterend doel,” zegt Otter.

De kalender kost vijf euro en is te koop bij Albert Heijn, Blokker Eetcafé J&A, De Print, Puut, Spar en Sporthuis Winsum. In totaal hebben 24 winkeliers van de Ondernemersvereniging Winsum de prijzen beschikbaar gesteld. Antinka, op de foto rechts, en Kayleigh, medewerkers van de Blokker, tonen de kalender van dit jaar

Op de kalender staat een lotnummer. Tussen 1 en 24 december wordt dagelijks een nummer getrokken. Op 24 december gaan er drie extra prijzen uit; waardebonnen van 250, 100 en 50 euro. De uitslagen van de trekkingen worden bekendgemaakt op de Facebookpagina van de ondernemersvereniging, in De Wiekslag en bij de verkooppunten. Er zijn 1500 kalenders beschikbaar.

Woensdag, 1 december, is de prijs een Dinerbon van Eetcafé J&A.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.