13 en 14 december informatieavonden Terra Winsum

WINSUM – Op maandag 13 december en dinsdag 14 december zijn de informatieavonden van Terra Winsum. De avonden zijn voor ouders en/of verzorgers van leerlingen groep 7 en 8 van het (speciaal) basisonderwijs, die meer willen weten over de stap naar het voortgezet onderwijs.

Terra Winsum is een christelijke school met een gevarieerd onderwijsaanbod waarin de leerling centraal staat.

13 december voor VMBO-groen (lwoo) en Het Groene Lyceum

Op 13 december zijn ouder(s)/verzorger(s) die meer willen weten over VMBO-groen met lwoo, VMBO-groen en Het Groene Lyceum welkom. Aanmelden kan via winsum.voterra.nl of door te bellen met de administratie via 0595-44 70 70. Na aanmelding ontvangen ouders/verzorgers een bericht of de informatieavond op school (Hamrik 4a) of online plaatsvindt.

14 december voor Praktijkonderwijs

Dinsdag 14 december is de informatieavond over het Praktijkonderwijs. Deze avond vindt plaats op het schooladres (Onderdendamsterweg 43A, Winsum). Aanmelden kan door een bericht te sturen naar winsum.proterra@terra.nl of te bellen met de administratie via 0595-44 70 80.

Belangstellenden zijn beide avonden van harte uitgenodigd voor de oriëntatie op een schoolkeuze. De avonden beginnen om 19.30 uur.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !