Provinciebestuur wil René Paas opnieuw als Commissaris van de Koning

GRONINGEN – De Provinciale Staten van Groningen willen ook de komende zes jaar verder met René Paas als Commissaris van de Koning. 

Paas laat weten “hartstikke blij” te zijn met de aanbeveling tot herbenoeming. De aanbeveling van Provinciale Staten komt volgens Paas in een uitdagende tijd. Groningen wordt, net als de rest van de wereld, geraakt door het corona-virus en door de maatregelen die worden genomen om mensen gezond te houden. En er is meer aan de hand. Groningen kampt nog steeds met de gevolgen van gaswinning. Groningen zal een eigen antwoord moeten formuleren op de klimaatcrisis en de problemen met stikstof. Ook de overspannen arbeidsmarkt raakt de provincie waar al sinds mensenheugenis de grootste groep mensen aan de kant staat, zo zegt hij./Webredactie

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.