Marinus Siekman twee jaar langer trainer van ZEC

ZANDEWEER – Marinus Siekman heeft z’n contract bij zaterdagvijfdeklasser ZEC met 2 jaar verlengd. De stadjer, momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij de groen-witten, heeft het goed naar z’n zin en ziet veel potentie in de jonge selectie. 

Siekman was eerder trainer van VV Groningen, De Fivel, GVAV Rapiditas, VV Noordwolde, VV Zuidhorn, FVV, PKC’83, Groninger Boys en Aduard 2000. Met de laatste 3 clubs werd hij kampioen. De afgelopen 4 jaar stond Siekman aan het roer bij VV Zeester in Zoutkamp, dat eveneens uitkomt in de vijfde klasse.

Ook Fred Roossien, de andere helft van het trainersduo, heeft bijgetekend. Beide Stadjers kennen elkaar vanuit een ver verleden bij GVAV Rapiditas.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.