Kerst op Streekmarkt Verhildersum

LEENS – Op zaterdag 18 december staat de Streekmarkt op Landgoed Verhildersum in het teken van kerst. De markt staat op het voorterrein van de borg. De markt is elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur.

Een speciale kersteditie van de streekmarkt, met feestelijk verlichte kraampjes rondom de kerstboom voor de borg. Naast de vertrouwde kraampjes met streekproducten zijn er deze keer ook typische kerstartikelen te kust en te keur. De kerstman komt zelf ook om inspiratie op te doen bij de standhouders. Duo Noordenveld verzorgt op accordeon de muzikale omlijsting. Om 14.00 vertelt Annelies Sietsema in Ons Schathoes voor jong en oud het verhaal van het meisje met de zwavelstokjes. In Ons Schathoes kunt u opwarmen met heerlijke erwtensoep. Soep mee naar huis nemen kan ook.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !