Prins Bernhard Cultuurfonds geeft 8.500 euro voor twee projecten op Het Hogeland

WINSUM – De Koninklijke Christelijke Zangersbond regio Noord kan rekenen op een bijdrage van 1000 euro voor de Vocale en Muzikale Dag op 23 april in Winsum.

De Vocale en Muzikale Dag is een tweejaarlijks evenement waarbij koren en muziekverenigingen met verschillende muzieksoorten zijn te beluisteren op allerlei goedbezochte binnen- en buitenlocaties in het dorp.

Ook gaat er 7500 euro naar Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum voor het multidisciplinair project Bouwen voor Bewegen. Dit is een tentoonstelling over de geschiedenis van het bewegingsonderwijs en de gymnastiekbeoefening aan de hand van de gebouwen die in de 19e en 20e eeuw voor dit doel zijn ontwikkeld. De tentoonstelling wordt gecombineerd met workshops en een publicatie.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.