Jubileumboek jeugdsoos Eagle goed ontvangen

BAFLO – Ter gelegenheid van haar 50-jarig jubileum heeft jeugdsoos Eagle een jubileumboek uitgebracht. Een terugblik op een halve eeuw ‘Eagle’, de jeugdsoos aan de Gebroeders Gootjesstraat, waar (bijna) alles kon, als je sommige verhalen mag geloven.

Jeugdsoos Eagle is sinds de oprichting in 1970 een begrip voor Baflo en omstreken. Met jaarlijks veel activiteiten zoals een jaarlijkse rommelmarkt, Hollandse avond, rock café, kerstnachtbal, kerstcafé en oud en nieuw. Ook worden er activiteiten georganiseerd voor het jongere jeugd uit het dorp, zoals filmavonden en disco’s.

Zaterdagmiddag was het dan eindelijk zover. De inschrijvers op het jubileumboek liepen af en aan om hun gereserveerde exemplaar op te halen. Het rijk met foto’s geïllustreerde boekwerk – geschreven en samengesteld door Marlies Bregman en Steven van der Veeke – zal vele herinneringen ophalen. Daarnaast is natuurlijk ook het dat-wist-ik-nog-niet-gehalte in het boek aanwezig. Leeftijdsgebonden zal dat voor de één meer zijn dan voor de ander.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !