Arjen Nolles lijsttrekker voor GroenLinks

SCHOUWERZIJL – Arjen Nolles is de lijsttrekker voor GroenLinks voor de gemeenteraadsverkiezingen komend voorjaar. Afgelopen zaterdag werd hij door de leden aangewezen.

De in Schouwerzijl woonachtige Nolles is op dit moment lid van de GroenLinks-fractie in de Provinciale Staten van Groningen. Op de tweede plaats prijkt Anne Marie Smits uit Pieterburen; zij zat eerder in de raad van De Marne, met een kort wethouderschap. Op dit moment is zij fractievoorzitter van GL in de raad van Het Hogeland. Paul Steenman uit Warfhuizen staat op de derde plaats. Hij is op dit moment ook lid van de gemeenteraad.

GroenLinks heeft in de gemeenteraad van Het Hogeland drie zetels./BM

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !