Bedumer Winterloop 2022 aangepast

BEDUM – Na de zomervakantie was het team van de Stichting Bedumer Winterloop weer begonnen met vergaderen. Optimistisch als wij zijn gingen wij er van uit dat het in februari 2022 weer beter zou zijn. Zoals nu blijkt zijn er toch beperkingen en kijken wij wat er nog wel veilig en mogelijk is.

De wandeltochten van 5, 12 ½ en 22 km. gaan, onder voorbehoud, door. De loop voor de kinderen en volwassenen en de bedrijvenloop kunnen helaas niet doorgaan i.v.m. de 1 ½ meter eis. Voor de kinderloop gaan wij de scholen benaderen of zij net als vorig jaar een ‘rondje rond de school’ willen organiseren op een later tijdsstip. Wat wel kan is dat je individueel of als gezin 45 minuten gaat (hard) lopen. Je download het inschrijfformulier en sponsorlijst vanaf de site www.bedumerwinterloop.nl en gaat op zaterdag 5 februari lopen vanaf je eigen huis. Alle familie, buren en bekenden gaan jullie als gezin natuurlijk sponsoren!

Wij hebben diverse bedrijven en winkeliers gevraagd om een artikel of dienst beschikbaar te stellen voor de Winterloop. Hiervan maken wij melding op de social media en uiteraard onze website. Verder proberen wij een online bingo te organiseren. Ook de veiling van bijzondere items en aantrekkelijke diensten zal dit jaar niet ontbreken.

De Bedumer Winterkrant ligt half januari ook weer bij u op de deurmat. Wij vinden het belangrijk om contact te houden met onze grote schare fans. Uiteraard is er ook volop ruimte voor particuliere acties. Laat ons weten wat u bedacht heeft en wij zullen hier melding van maken! Na gesprekken met het UMCG Kanker Researchfonds blijkt dat actie nog meer dan andere jaren broodnodig is. Ook hun inkomsten liggen door de Corona vrijwel stil waardoor onderzoek naar kanker op een laag pitje staat terwijl dit zo erg nodig is om ervoor te zorgen dat er voor eenieder een nieuwe morgen ontstaat. Helpen via de doneerknop op de site kan natuurlijk altijd of rechtstreeks via bankrekening IBAN: NL 35 RABO 0307099679.

De Winterloop is een stichting met de ANBI-status dus is het aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Als team van de Winterloop gaan wij ervoor, u helpt toch ook mee?

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !