Win met vragenlijst Waddengastronomie

LEEUWARDEN – Voor velen geeft deze tijd van het jaar een sterke motivatie om lekker te eten, om iets nieuws uit te proberen en/of om uren in de keuken te staan om een bijzonder gerecht klaar te maken. Misschien gebruikt u daarvoor wel streekproducten.

Dat zijn (traditioneel vervaardigde en gangbare) voedselproducten die sterk verbonden zijn aan de grond of locatie. Of omdat de herkomst van de grondstoffen en de be- en verwerking in de regio plaatsvindt. Het Waddengebied heeft veel van zulke producten. We zouden graag te weten willen komen welke waarde u hecht aan (het nuttigen en/of kopen van) streekproducten tijdens uw bezoek aan de Wadden en de gastronomie aldaar.

Helpt u mee door deze vragenlijst in te vullen? Volg dan de link. Met het invullen maakt u bovendien kans op een prijs.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !