Boeren, burgers en buitenlui genieten van Lichtjestocht

HET HOGELAND – Een lange sliert verlichte trekkers trok maandagavond door een gedeelte van Het Hogeland. Na de gemeentegrens bij Zoutkamp te zijn overgestoken reed de kleurrijke glimworm door Ulrum, Leens, Wehe-den Hoorn en Warfhuizen om bij Roodehaan het Westerkwartier in te trekken.

De boeren staken collega- boeren een hart onder de riem, maar en passant werden ook burgers en buitenlui getrakteerd op een mooie lichtshow, die met name in de kernen veel enthousiaste toeschouwers trok.

Naar schatting reden er ongeveer 50 tractoren in de stoet mee en wat hadden de boeren er wat moois van gemaakt, de met tal van elementen en lichtsnoeren versierde trekkers zagen er geweldig uit.

https://www.youtube.com/watch?v=9DtJgtba2BM

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !