Online info-bijeenkomst over de Winsumer wijken Munster 2 en 3

HET HOGELAND – Het gemeentebestuur organiseert op dinsdag 11 januari om 19.00 uur via YouTube een online informatiebijeenkomst over de nieuwbouwwijk Munster fase 2 en 3 in Winsum. Te gast zijn wethouder Eltjo Dijkhuis en projectleider Frank Rozema. Ook schuift stedenbouwkundige Gerben Kleiman aan.

“Kleiman gaat onder andere in op het ontwerp van de wijk en hoe deze écht wordt ingericht voor de bewoners en niet voor de auto,”  duidt het gemeentebestuur zijn deelname nader aan: “Tijdens de bijeenkomst staan we stil bij de ontwikkeling van de wijk, geïntegreerde duurzaamheidsaspecten, de kaveluitgifte en tot slot de planning.”

Ook is er ruimte om vragen te stellen via de chat. De link naar de bijeenkomst is de dag zelf te vinden op de projectpagina over Munster via: www.hethogeland.nl/munster Munster fase 2 en 3

Zoals eerder gemeld ontwikkeld de gemeente aan de oostzijde van Winsum de nieuwe wijk Munster. De eerste fase van het plan is inmiddels volgebouwd. De gasloze wijk ligt aan het Winsumerdiep en aan de waterloop Potmaar./Webredactie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !