Winsumse Pascale Julia Kuiper maakt indruk tijdens TVOH

WINSUM – Pascale Julia Kuiper maakte vrijdagavond indruk tijdens The Blind Auditions van The Voice Of Holland. Alle vier de juryleden lieten hun stoel draaien terwijl ze Voilá van Barbara Pravi ten gehore bracht. De coaches waren vervolgens lovend over de jonge Winsumse en probeerden met de mooiste woorden de VWO 5-scholiere van Het Hogeland College in Warffum in hun team te krijgen.

Pascale had vooraf waarschijnlijk al over de ‘luxepositie’ nagedacht, aangezien ze de kijkers thuis snel uit de spanning hielp: vastbesloten koos ze voor Anouk als haar coach om het vervolgtraject in te gaan. Terwijl ‘Neerlands rockbitch number one’ de Winsumse in haar armen sloot, keken Waylon, Ali B. en Glennis Grace vanuit de rode stoelen jaloers toe.

Anouk

Pascale is geen onbekende in studio’s van RTL; in 2019 deed ze als 14-jarige al mee aan The Voice Kids./AT

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !