NOORDPOOL UFC kiest voor trainersduo

UITHUIZEN – Bert van der Meer wordt de nieuwe hoofdtrainer van zaterdag vijfdeklasser Noordpool UFC. Hij wordt daarbij geassisteerd door Robert de Vries, die aan de opleiding TC3 zal gaan beginnen. Van der Meer en De Vries volgen Willem Kluin op, die de club na 3 jaar verlaat.

Gerard Bekkering, nieuw in het bestuur en verantwoordelijk voor de afdeling voetbalzaken, laat namens het bestuur weten zeer content te zijn. “Uit vier sollicitanten hebben we gekozen voor dit trainersduo en hebben er alle vertrouwen in dat dit de juiste keuze is. Ze krijgen de tijd om de club sportief weer op de rails te krijgen. Er is dan ook gekozen voor een verbintenis van 2 jaar, met daarbij de optie op nog een jaar.”

Beide trainers moeten een vervolg geven aan de positieve lijn binnen de club, waar vorig jaar mee is gestart. Daar is ingezet op de POP-formule: plezier, ontwikkeling en prestatie.

Naast de ontwikkeling van de senioren zullen Van der Meer en De Vries ook de jeugdafdeling ondersteunen.

Heel veel zin

Op Facebook laat Bert van der Meer weten er heel veel zin in te hebben. De trainer die vorig jaar afscheid nam van ZEC, ziet er een uitdagende tweejarig avontuur in. “Met assistent Robert de Vries, twee teamleiders als cultuurbewakers en een enthousiast bestuur, willen we de uitgestippelde koers van Noordpool voortzetten”, aldus de Uithuizer oefenmeester./AT

Op de foto v.l.n.r. Bert van der Meer, Robert de Vries en Noordpool-voorzitter Marcel Dob

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !