(ADVERTORIAL) Glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk nu ook in Winsum van start

WINSUM – De aanleg in Het Hogeland Oost en Zuid is succesvol gestart, daar hebben inwoners gekozen voor glasvezel via DELTA Fiber Netwerk. In Het Hogeland West loopt de campagne op dit moment. Deze week start de informatiecampagne in Winsum.

Als 35% van de inwoners voor 30 maart 2022 ‘ja’ zegt dan krijgt ook Winsum supersnel glasvezel. En doen zij dat voor die datum dan betalen zij geen aansluitkosten.

Het Hogeland krijgt het aller- allersnelste glasvezel van Nederland

“Net als in Het Hogeland Oost en Zuid gaan we ook hier het allersnelste glasvezel netwerk van Nederland aanleggen als genoeg inwoners zich aanmelden. Dat betekent snelheden tot wel 8 Gigabite per seconde (Gbps) up- én download per seconde en dat is dus 8 x sneller dan in de stad Groningen bijvoorbeeld. De campagne voeren we samen met veel Groningse lokale enthousiastelingen die zich graag hard maken voor glasvezel in het gebied.” Aldus Marcel Rijpstra Projectmanager DELTA Fiber Netwerk.

35% ja = glasvezel voor Winsum

DELTA Fiber Netwerk start de glasvezelcampagne in Winsum en als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 30 maart 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er ook in Winsum glasvezel. Melden inwoners zich voor 30 maart 2022 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, televisie en/of bellen bij de telecomaanbieder.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan men een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Over DELTA Fiber Netwerk

Wij zijn DELTA Fiber Netwerk, onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al circa 1 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 20.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van het allerbeste internet.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Winsum en de rest van Het Hogeland op gavoorglasvezel.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !