GemeenteBelangen wil opheldering over subsidie-orkaan

HET HOGELAND – Roelf Torringa van GemeenteBelangen wil opheldering over de gang van zaken rond de toekenning van de 10 duizend euro subsidies voor woningeigenaren.

Hij wil opheldering over het startmoment van de aanvraagronde. “SNN meldt zelf op haar site dat het e-loket om 09.00 uur opent. Nu blijkt dat de wachtrij al eerder werd geopend dan SNN heeft gecommuniceerd, Vanaf welk moment konden aanvragers in de wachtrij plaatsnemen? Hoeveel aanvragers zijn voor 09.00 uur al in de wachtrij geplaatst? Klopt het dat de aanvragers daardoor geen gelijke kansen tot de regeling hebben gehad?” zo wil hij van het college van b. en w. weten.

Hij hekelt de procedures die leidde tot lange rijen wachtenden bij de gemeentehuizen: “Hoe verhoudt de kans op toegang tot de regeling van deze fysieke aanvragen zich tot de digitale aanvragen?” vraagt Torringa die ook wil van het college van B&W opheldering wil of de procedure zorgvuldig is verlopen./Webredactie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !