Bedumer Rolf van Bruggen lijsttrekker Hogeland Lokaal Centraal

HET HOGELAND – Rolf van Bruggen uit Bedum voert de lijst aan van Hogeland Lokaal Centraal bij de gemeenteraadsverkiezingen die in maart worden gehouden.

Op de vastgestelde kandidatenlijst staat een mix van jongeren, ouderen, ervaring en kennis met nieuwe gezichten , allen geworteld in de samenleving verspreid over Het Hogeland. Uniek is dat jongeren zich hebben aangemeld als steunlid bij de partij.

In volgorde op de kandidatenlijst staan verder Nico Werkman (Baflo), Arie Molenhuis (Winsum), Anouck Schutter (Pieterburen), Trea Appeldoorn-de Haan (Roodeschool), Peter Buurma (Baflo), Nynke van Bruggen (Bedum), Willem Groeneveld (Pieterburen) en Wim Dirks (Den Andel). Bert Schaap (Ulrum), beter bekend als zanger Burdy, zal de lijst duwen.

Een aantal punten waar de partij zich voor inzet;

  • Voor alle inwoners betere en toegankelijke dienstverlening door de bestaande gemeentehuizen te behouden en geen groot, duur en nieuw gemeentehuis op 1 plaats.
  • Toegankelijke (jeugd) zorg zonder ingestelde financiële kaders.
  • Sport moet voor alle kinderen toegankelijk zijn en kosten moeten deels worden vergoed.
  • Agrariërs moeten meer ruimte en perspectief krijgen om te kunnen ondernemen.
  • Geen grote prestigeprojecten en gerommel met vele miljoenen maar een eerlijke en betere verdeling over de dorpen van de beschikbare gelden.
  • Openbaar groen moet en kan beter worden onderhouden.

Het volledige verkiezingsprogramma staat binnenkort op www.hogeland-lc.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.