Repair Café Het Hogeland gaat weer los

WINSUM – Met de huidige situatie en de ruimte in de afgekondigde maatregelen gaan de deuren van Repair Café Het Hogeland zaterdag 29 januari weer open. Van 10.00 – 12.30 uur kun je weer met je spullen langskomen in De Poort aan de Borgweg 36 te Winsum.

“We zijn daar wederom welkom en daar is veel ruimte voor de uitvoering. Handhaven van de RIVM-maatregelen is dan goed mogelijk. Als u komt zullen we u vragen, zich te houden aan deze geldende regels”, benadrukt Meneer Repair Kees Vissers.

Het Repair Café helpt mensen bij het herstellen en repareren van o.a. kleding en ander textiel (mits schoon), huis-, tuin- en keukenapparatuur, gereedschappen, verlichting, speelgoed, muziekapparatuur en misschien wel een fietsprobleem. Te veel om op te noemen. De afgelopen 9 jaar is er veel voorbijgekomen.

Meer informatie is te lezen op de website  en de facebookpagina van Repair Café Het Hogeland.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !