Linda Visser lijsttrekker Lokaal Sociaal

HET HOGELAND – Zoals eerder gemeld is Linda Visser lijstaanvoer van LS met Jarko ter Veen op de tweede plaats. “De verdere kandidatenlijst van Lokaal Sociaal is er één met frisse energie, nieuwe namen en een jonge generatie in de politieke arena. Dat past ook bij een echt nieuwe partij, enige nieuwe partij, die mee doet aan deze gemeenteraadsverkiezingen,” zo meldt de website van LS.

Op dit moment is Visser de enige vertegenwoordiger van LS in de gemeenteraad. LS ontstond toen Visser zich afsplitste van de SP die twee zetels bezette en als LS verder ging.

Verder staan op de lijst: John Hazenberg uit Kloosterburen, Tiny Asselman uit Zandeweer; Teddy Hoekstra-Klein uit Warffum; Stijn Visser uit Uithuizen; Steffanie Zegwaard uit Wehe-den Hoorn, Sabrina Roeling uit Bedum; Massoud Djabani uit Bedum; Peter Terpstra uit Bedum, Sharon Brink uit Ulrum; Marleen Helmans uit Warffum; Trijn van Lottum uit Oosternieland; Coby Dekkers-Zevenberg uit Bedum; Corrie Helmans uit Warffum; Johan Rozeboom uit Kantens; Harma Kooi Uithuizen en Jannes Wiersema uit Roodeschool.

Lokaal Sociaal zegt zich te willen onderscheiden door te komen met visie en oplossingen: “Wij willen de uitgangspunten van samenlevingsopbouw toepassen op het beleid van de gemeente, zodat het zorgt voor samenhang en dat de inwoners daadwerkelijk de prioriteit krijgen,” zo zegt deze partij op de website.  Linda Visser: ”In plaats van loze verkiezingsbeloften doen en vage stippen op een horizon zetten, moeten we aan de bak en echt gaan doen wat werkt. Inwoners weten heel goed wat er nodig is om een leefbaar Hogeland waar te maken en hoe belangrijk het is om daarbij uit te gaan van de kracht in de samenleving, in plaats van coalitie- en collegeakkoorden en het doordrukken van eigen ambities en prestigeprojecten”./Webredactie

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !