Nieuwe carnavalsprins voor Kloosterburen

KLOOSTERBUREN – Anton Scholte uit Kloosterburen, Prins Anton I, is sinds zaterdag de nieuwe prins van CV Oldeclooster. Samen met adjudant Gert Jan Barkmeijer  gaat hij de scepter zwaaien over Kronkeldörp, zo meldt de website van de carnavalsvereniging.

Momenteel is Anton al bestuurslid van CV Oldeclooster en trotse sponsor met zijn A.S. Tuinonderhoudsbedrijf. Popko van der Ploeg uit Kruisweg heeft vanavond uit handen van de heilige Sint Jan de Cloostermop ontvangen. Popko is al vele jaren actief voor het dorphuis in Kruisweg, schrijver van verschillende boeken en was hij penningmeester van de ARP (de voorloper van het CDA). Tevens had hij zitten in de voorbereidingscommissie van ‘t Olde Heem. Zijn naam en faam is in voormalig gemeente de Marne met name bekend als schoonmaakbedrijf P. van der Ploeg.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.