Concert Roon Staal in kerkje Breede

BREEDE – Na de onderbroken Kerst Tour van 2021 trekt zanger-pianist Roon Staal van 17 februari tot en met 26 maart weer door ons land met zijn Voorjaars Tour. Op zaterdag 26 februari doet hij om 20.00 uur het Witte Kerkje in Breede aan en op vrijdag 25 februari om 20.00 uur de kerk van Borgsweer.

Roon Staal, die onlangs zijn 9e filmfestivalprijs ontving als Official Selection van de New York Independent Cinema Awards voor zijn muziekvideo ‘Dreamer’, “weet zijn publiek steeds weer te raken met zijn indrukwekkende en harmonieuze zang en pianospel.”

Op 8-jarige leeftijd doet Roon Staal, oomzegger van Ede Staal, al ervaring op in het Michaëlskoor uit Oosterland. Drie jaar later speelt hij de rol van Gavroche in de musical Les Misérables in het Carré theater in Amsterdam. Daarna volgen nog meer rollen in de rock-opera ‘Tommy’ en de musicals ‘Rembrandt’ en ‘Petticoat’. Staal werd in 2011 voor de musical ‘Petticoat’ genomineerd voor een prijs in de categorie beste mannelijke bijrol grote musical.

Tijdens de Voorjaars Tour van Staal passeren enkele bekende covers de revue van Art Garfunkel en Paul Simon zoals ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Help Me Through The Night’ van zijn oom Ede, ‘I Have A Dream’ van Abba en ‘Sailing’ van Gavin Sutherland als ook eigen werken waaronder ‘Promise’, ‘By Her Side’, ‘Als Je Mij Zoekt’, ‘The Garden Of Light’ en het tedere ‘Rust In Bewustzijn’.

Kaarten voor beide concerten zijn te bestellen via: www.roonstaal.com of 06-15403125.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !