Nieuw: HaFaBra-programma bij Omroep Het Hogeland

Zondag 13 februari is de eerste (proef)uitzending bij Omroep Het Hogeland betreffende muziek van harmonies, fanfares en brassbands. Fred Knot uit Baflo, zelf muzikant bij Brassband Immanuël in Uithuizermeeden, zal de presentatie voor z’n rekening nemen. Hij wordt daarbij geassisteerd door Meister Dre Kruizenga, die de techniek voor z’n rekening neemt.

Wekelijks schuift er een gast aan van een van de muziekverenigingen in onze gemeente om o.a. over muziek en zijn/haar harmonie, fanfare of brassband te praten. Dat kan bijvoorbeeld een dirigent, voorzitter of muzikant zijn. Uiteraard wordt er veel, heel veel muziek ‘gedraaid’.

Het ligt in de bedoeling dat er in de toekomst ook opnames gemaakt worden op locatie. Hierbij kun je denken aan een (kerst)concert of een jaarlijkse uitvoering. Of wellicht een liveconcert vanuit de theaterzaal van cultuurcentrum De Blauwe Schuit, waarin ook de omroep zit gevestigd.

De uitzending is zondag a.s., 13 februari, van 12.00-14.00 uur.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !