Willem Kluin nieuwe trainer Rood Zwart Baflo

UITHUIZEN – Willem Kluin wordt de nieuwe trainer van zaterdag vierdeklasser Rood Zwart Baflo. Kluin is op dit moment aan zijn derde en laatste seizoen bezig bij Noordpool UFC, dat een klasse lager uitkomt. Bij Rood Zwart Baflo volgt hij Dick Scholtens op, die na twee seizoenen vertrekt.

Kluin is geen onbekende op de Hogelandster velden. Hij was werkzaam bij verschillend clubs. Eerst als hoofd-jeugdtrainer van Viboa en daarna als hoofdtrainer werkzaam bij VV Warffum, Noordpool UFC, vv Winsum (zo) en SIOS in Sauwerd.

De eerste reactie van de Winsumer oefenmeester:”Mooie club, selectie op juiste leeftijd met aanwas van jonge jongens. Biedt heel veel kansen voor de komende jaren. Ik heb er heel veel zin in.”

Ook Piet Wierenga, voorzitter van Rood Zwart Baflo, reageerde kort:” We zijn heel blij met Willem. Zowel bestuur als spelers. Mijn gevoel zegt dat hij goed bij onze groep gaat passen.”

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.