Elsin Yilmaz nieuwe hoofdtrainer VV Noordwolde

NOORDWOLDE – Met ingang van het komend seizoen is Elsin Yilmaz de nieuwe trainer van het eerste elftal van VV Noordwolde. De afgelopen weken hebben het bestuur en de spelersraad positieve gesprekken gevoerd met de 30-jarige Groninger en waren er snel uit dat ze de samenwerking aan wilden gaan.

Yilmaz is nu trainer bij NEC Delfzijl JO19 dat uitkomt in de hoofdklasse. Daarnaast is hij assistent van Marshall Pourier, trainer van het 1e elftal van de Delfzijlster voetbalverening NEC die na dit seizoen zal worden opgevolgd door Roy Kamps. Kamps heeft nu nog de hoofdmacht van zaterdagderdeklasser Noordwolde onder z’n hoede. Elsin Yilmaz zette woesndagavond z’n handtekening onder een 1-jarig contract bij de geel-zwarten.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !