Zaterdag weer Repair Café Het Hogeland

WINSUM – En weer kunnen we opengaan op 26 februari aanstaande van 10.00 tot 12.30 uur. De vorige openstelling was na maanden rust een succesvolle openstelling met veel bezoekers. We hopen daarom wederom op veel toeloop.

De ruimte in het gebouw De Poort aan de Borgweg 36 te Winsum is ruim en zeer goed bruikbaar om afstand te houden. We zijn daar wederom welkom. Als u komt zullen we u vragen, zich te houden aan de geldende maatregelen.

Heeft u nog geprobeerd van oude jeans een mooi kussenovertrek te maken? Niet gelukt of is het leuk om dit zaterdags in het Repair Café te doen met hulp van de naaisters? Het Repair Café helpt u graag ook bij het herstellen en repareren van oa kleding en ander textiel mits schoon, huis-, tuin- en keukenapparatuur, gereedschappen, verlichting, speelgoed, muziekapparatuur en misschien wel een fietsprobleem. Te veel om op te noemen. De afgelopen 9 jaar is er veel voorbijgekomen.

Uiteraard blijven wij u ook informeren via de website www.repaircafeHHL.nl en onze facebookpagina. Op de facebookpagina vindt u ook een instructievideo over het maken van de kussenovertrek.

Wij zien u graag en hebben er weer zin in. U ook?

Meneer Repair Kees Vissers

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !