Fysio2Fit gaat fors uitbreiden met modern sportcentrum

WINSUM – Fysiopraktijk Fysio2Fit in Winsum staat aan de vooravond van een forse verbouwing. Op dit moment wordt er al druk gewerkt rondom het gebouw op bedrijventerrein Het Aanleg. Als alles klaar is, staat er een hypermodern sportcentrum met zowel binnen- als buitensportruimtes en horeca. Het fysio- en sportcentrum wordt qua omvang uitgebreid van 500m2 naar 1.350m2.

Het is altijd een droom van fysiotherapeut en ondernemer Neil Judkins geweest om een fysiopraktijk en fitnesscentrum te combineren. “Ik ben zelf een echte sportman en onze fysiopraktijk is gespecialiseerd in herstel na sportblessures. Een fysiopraktijk gecombineerd met fitness sluit daarnaast ook naadloos bij elkaar aan.”

Momenteel draait Fysio2Fit met 6 fysiotherapeuten en heeft Judkins meerdere werknemers in dienst voor de huidige sportlessen en personal training. Naast de behandelkamers waar de fysiotherapeutische behandelingen worden geboden, is er een oefenruimte waar onder begeleiding van de therapeuten aan herstel wordt gewerkt. Ook zijn er al veel klanten die gebruik maken van de sportlessen en/of personal trainers om aan conditie of andere doelen te werken.

Als de nieuwbouw klaar is, dan beschikt het centrum over twee grote zalen voor alle groepslessen en wordt de fitnesszaal veel groter (van 150m2 naar 350m2). In deze fitnesszaal kan gebruik worden gemaakt van de meest moderne apparatuur. Daarnaast kan er getraind worden op het speciaal ingerichte buitensportterrein.

Het sportcentrum wordt voorzien van een nieuwe entree, kleedkamers met douchegelegenheid. Verder kunnen klanten genieten van een hapje en een drankje op een terras aan het water.

“De bedoeling is dat we na de zomervakantie volledig los kunnen. We hebben straks een fraai sportcentrum met moderne apparatuur en grote ramen met uitzicht op het water. We hanteren ruime openingstijden. Zo zijn we waar we de hele dag open zijn van vroeg in de ochtend (zodat voor het werk sporten ook mogelijk wordt) tot ongeveer half tien ’s avonds. Mensen kunnen dan kiezen om lekker zelf te fitnessen of op momenten te komen sporten dat er begeleiding aanwezig is”, aldus Judkins. “De begeleiding die onze huidige klanten van ons gewend zijn blijft hetzelfde. Tevens zal er een aparte ruimte gemaakt worden voor fysiotherapie.”

De ondernemer ziet de komende tijd dat zijn bedrijf in vierkante meters flink gaat uitbreiden, van 500m2 naar 1.350m2, en hij hoopt uiteraard dat de klantenkring dezelfde trend gaat volgen. Naast ons huidige aanbod van behandelingen, sportlessen en personal training hebben we straks een fitnesscentrum met ruime openingstijden.

Het lesaanbod wordt in het nieuwe sportcentrum fors uitgebreid met o.a. populaire groepslessen zoals yoga, spinning, steps, body pump en pilates. Het exacte aanbod zullen wij komende zomer op de website en via social media kenbaar maken.

Tenslotte kan de Winsumer de huidige klanten die gebaat zijn bij persoonlijke aandacht gerust stellen. “Ondanks de forse uitbreiding zal de professionele begeleiding en persoonlijke aandacht voor klanten die daar behoefte aan hebben gewoon mogelijk blijven. Daar ligt nu ook onze kracht.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !