Early Bird actie Graspop Baflo zaterdag van start

BAFLO/RASQUERT – Zaterdag 12 maart om 12.00 uur gaat de onlie Early Bird actie van Graspop Festival Baflo zaterdag 21 mei van start. Een beperkt aantal kaarten zijn dan voor 20 euro te verkrijgen via de site van Graspop-festival.nl. Ook de reguliere online kaartverkoop van Graspop en Hogelandster Piraten Festijn gaat zaterdag om 12.00 uur van start. De fysieke kaartverkoop bij de bekende voorverkoopadressen volgt later.

Er zullen dit jaar een kleine 20 bands/acts optreden tijdens Graspop, waaronder Miss Montreal, Rondé, Laurence Jones Band, Erwin Java Travel Party feat. Sean Webster, Daredevils, Wild Romance, Money & The Man, Ralph De Jong XL Band, Electric Hollers en  Skroetbalg.

Ook is er weer een Dance Stage. Druiprek is hiervoor reeds gecontracteerd, de rest van het programma volgt.

Tijdens het Hogelandster Piraten Festijn, dat een week eerder is (14 mei) kun je optredens verwachten van o.a. Henk wijngaard, Dennie Cristian, John De Bever, René Le Blanc, Burdy, De Esperando’s en Zanger Klaus.

Kaarten zijn te koop via Graspop-festival.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.