Gemeente organiseert info-markt over de Oostpolder

OUDESCHIP – Op zaterdag 26 maart wordt in Oudeschip een informatiemarkt georganiseerd over de ontwikkeling van de Oostpolder. De bijeenkomst begint om 13.00 uur in het dorpshuis Diggelschip in Oudeschip.

Omwonenden uit de onderliggende dorpen hebben een uitnodiging ontvangen om de eerste uitkomsten van gesprekken over de Oostpolder te bekijken. Daarbij gaat het over wensen van inwoners voor het bedrijventerrein en de inpassing van het bedrijventerrein in de omgeving. “Deze wensen worden meegenomen in het zogenaamde Masterplan dat binnenkort wordt ontwikkeld. Daarnaast is er ook een informatiestand met wensbeelden voor biodiversiteit en ecologie,” zo laat het gemeentebestuur weten.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.