Facebookgroep voor lokale initiatieven Oekraïne in Het Hogeland

HET HOGELAND – Er is een lokale Facebookgroep opgezet waar inwoners van Het Hogeland lokale initiatieven bekend maken: (20+) Het Hogeland helpt Oekraïne | Facebook. Zo laat de gemeente Het Hogeland weten.

Op de Facebookpagina staat een overzicht van alle inzamelingspunten en acties op Het Hogeland. Dit gebeurt in samenwerking met de facebook pagina Eemsdelta voor Oekraïne en stichting Noord Groningen helpt Oekraïne. Inwoners die een idee hebben, iets willen doen of vragen, kunnen dat aangeven via deze facebookpagina.

De initiatiefnemers van de facebookpagina hopen op deze manier inwonersinitiatieven versterken en Oekraïense vluchtelingen een warm welkom en zorgvuldige introductie en kwalitatief goede opvang te bieden. Vanaf woensdagavond 16 maart komt er een website online van de stichting Noord Groningen helpt Oekraïne.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.