Waardering voor ‘houterige’ spits Vince van der Veen

ZOUTKAMP – In een vissersdorp spelen netten natuurlijk een grote rol. Wandelende toeristen maken vaak foto’s van de karakteristieke garnalennetten die hangen te drogen op een boot of op de kade, een oer-Hollands gezicht in één van de mooiste dorpen van Het Hogeland.

Bang om een net kwijt te raken hoeven de vissers niet te zijn, want Vince van der Veen, sympathieke Zoutkamper, vader van twee prachtige kinderen, samenwonend met de mooie Simone, weet het net bijna altijd te vinden, dat wil zeggen, het net in het doel van de tegenstanders van het eerste elftal van vv Zeester.

Al 200 keer heeft Vince (27) het net laten bollen in zijn nog prille carrière en dat was voor het bestuur van vv Zeester aanleiding om de spits afgelopen zaterdag na de wedstrijd (uitslag 1-1) tegen Boarnburgum (Fries) in het zonnetje te zetten.

Het was een gezellige boel op sportpark Toercamp, iedereen blij en enthousiast over de prestatie van Vince. Iedereen? Bekijk het filmpje en hoor het antwoord./CM

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.