Schrijf en deel je verhaal tijdens de Boekenweek

Het thema van de 87ste Boekenweek, die van 9 t/m 18 april plaatsvindt, is ‘Eerste liefde’. Iedereen herinnert zich wel zijn of haar eerste liefde met de daarbij behorende gevoelens van geluk, ontroering, onzekerheid en jaloezie. Schrijvers en dichters geven woorden aan de liefde, in al haar schoonheid en complexiteit.

Schrijf jij graag? Voel je je geïnspireerd door dit thema? Schrijf en deel dan jouw verhaal of gedicht over ‘Eerste liefde’ met de Bibliotheken op Het Hogeland.

Stuur je gedicht of verhaal van maximaal 1500 woorden vóór 6 april op naar: b.buwalda@biblionetgroningen.nl. Inleveren in je eigen bibliotheek mag natuurlijk ook. Vermeld bij de inzending ook je naam, telefoonnummer en emailadres.

De inzendingen zullen tijdens de Boekenweek te lezen zijn in Bibliotheken: Leens, Winsum, Bedum en Uithuizen. Drie van de ingezonden verhalen of gedichten krijgen een podium tijdens het Cultuur-café in Bibliotheek Bedum op 12 april. Kijk voor meer info over de ‘Eerste Liefde-verhalen’ en  het Cultuur- café in Bibliotheek Bedum op: www.biblionetgroningen.nl/agenda

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.