Politie zoekt bestuurder scooter in verband met steekincident Bedum

BEDUM – In verband met het steekincident in Bedum van donderdag 10 maart, is de politie op zoek naar de bestuurder van een scooter of brommer.

Bij het incident in een woning aan de Wroetende Molen werd rond 21.45 uur een 52-jarige Bedumer door zijn 18-jarige zoon met een mes gestoken. Hij overleefde de aanval. De jongeman sloeg op de vlucht, maar kon na korte tijd worden aangehouden in zijn woonplaats Groningen.

Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat verdachte na het incident samen met een onbekende persoon op een scooter of brommer is weggereden. De politie wil graag weten wie de bestuurder van deze scooter of brommer is.

Daarnaast is de politie ook op zoek naar een belangrijke getuige. De verdachte, die zelf ook gewond raakte bij het incident, heeft mogelijk deze persoon om hulp gevraagd in verband met zijn verwondingen. Ook met hem of haar wil de politie graag in contact komen. Het is mogelijk dat deze persoon belangrijke informatie heeft die kan helpen bij het onderzoek.

Reacties kunnen worden doorgegeven via 0900 – 8844.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.